Home
Voor wie
De training
Agenda
Praktisch
Over de trainers
Contact
Programma
Open Focus
Mindfulness
Theorie U
Creatiespiraal
een ander perspectief
De training


In deze training leer je vaardigheden om je kwaliteiten als leider te vergroten, met name om welbewust te schakelen tussen verschillende perspectieven en je fundamenteel anders te verhouden tot de uitdagingen die op je pad komen. We passen hiervoor het Open Focus Leiderschapsmodel toe.
We bieden de training zowel aan met open inschrijving als in groepsverband (team, afdeling, organisatie).

De basis voor ons aanbod is Open Focus.

Open Focus™  is een methode die is ontwikkeld door dr. Les Fehmi (Princeton, USA). Deze methode traint aandachts-vaardigheden, en aandacht is ons meest fundamentele gedrag. Wij geloven dat het vermogen om te schakelen tussen verschillende vormen van aandacht, en daarmee verschillende perspectieven, het fundament is van leiderschap.

Mindfulness training is een diepgaande en heel praktische en effectieve manier om anders te leren omgaan met dagelijkse stress en om meer balans en helderheid in je leven te ontwikkelen.
 
Een derde inspiratiebron is Theorie U. Op basis van zijn ervaring met een aantal van de meest succesvolle leiders en vernieuwers van de wereld, toont Otto Scharmer in Theorie U hoe groepen en organisaties leiderschap kwaliteiten kunnen ontwikkelen om een ​​toekomst te creëren die anders niet mogelijk zou zijn.
 
In de Creatiespiraal beschrijft Marinus Knoope de achtereenvolgende fasen die een scheppend mens op weg van wens naar werkelijkheid telkens weer doorloopt.
 
Dat wat wij zelf geleerd hebben en waarin wij nog steeds aan het leren zijn, brengen wij graag over aan anderen. Dat heeft vorm gekregen in de beschrijving van ons Open Focus Leiderschap model, de bijbehorende test en in onze training. We hopen je hier te ontmoeten.

 

Zie hier het programma van de training.

HomeVoor wieDe trainingAgendaPraktischOver de trainersContact